اخبار > مراسم تکریم جناب آقای دکتر هادی نظری و معارفه جناب آقای دکتر شهاب الدین مشائی

مراسم تکریم جناب آقای دکتر هادی نظری و معارفه جناب آقای دکتر شهاب الدین مشائی

مراسم تکریم ومعارفه روسای سابق وجدید مرکز بهداشت زاهدان با حضور معاون بهداشتی دانشگاه ،مشاورریاست دانشگاه وجمعی از پرسنل مرکز بهداشت زاهدان برگزار شد.

دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این مراسم اظهار داشت :پس از طرح تحول سلامت با همت همه مسئولین  چه مسئولینی که حضور دارند وجه کسانی که نیستند و شما دست اندرکاران عرصه سلامت بسیاری از اهداف سلامت محقق گردیده است.

وی ادامه داد : اجرای دقیق فرایندهای ارائه خدمت همه ما را در رسیدن به اهداف سلامت که در نهایت  رضایت مردم است یاری خواهد کرد  و فرایندها باعث استفاده بهینه از فرصت ها خواهد شد

وی از مرکز بهداشت زاهدان بعنوان نقطه عطفی در ارائه خدمات سلامت یاد کرد وافزود مرکز بهداشت زاهدان به دلیل استقرار آن در مرکز استان جایگاه آن بسیار حساس و  ویترین ارائه خدمات سلامت است .

لازم به ذکر است :در این مراسم از خدمات دکتر هادی نظری رئیس سابق مرکز بهداشت زاهدان تقدیر گردید ودکتر شهاب الدین مشائی بعنوان سرپرست جدید مرکز معرفی شد.

سه شنبه ٢٥ مهر ١٣٩٦ ١٢:٠٨ Slider, News ١٦٦٢٣

خروج

اخبار جدید

کشف و ضبط بیش از 70 تن انواع مواد خوراکی ، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی تاریخ مصرف گذشته در شهر زاهدان
تبیین اهداف طرح تحول سلامت توسط دکتر فاطمه مرحمتی در مصاحبه با صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان
جلسه هماهنگی مسائل و مشکلات بهداشتی شهر زاهدان
تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ... از خرید زولبیا و بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
جلسه هم اندیشی و نشست صمیمانه اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت و مسئولین مرکز بهداشت زاهدان در خانه سلامت محله کریم آباد با داوطلبین سلامت
برپایی ایستگاه سلامت به مناسبت روز جهانی فشار خون در مرکز بهداشت زاهدان
جلسه هم اندیشی بین بخشی مرکز بهداشت زاهدان و دادسرای انقلاب
برپایی جلسه آموزشی انواع سرطان های شایع جهت آگاهی بانوان شاغل در شهرداری زاهدان