اخبار > پلمپ 26 مرکزتهیه وتوزیع موادغذایی بدلیل عدم رعایت اصول بهداشتی درزاهدان...اهمیت سلامت مردم بنیادی ترین هدف دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

باهدف حفظ سلامت مردم شهرزاهدان تعداد 26 مرکزتهیه وتوزیع موادغذایی ازجمله کبابی وپیتزافروشی ونانوایی وچایخانه  وقلیان سرا و قصابی  غیربهداشتی طی یک ماه گذشته توسط مرکزبهداشت زاهدان پلمب گردید.

بازرسان بهداشت محیط شهرزاهدان بدلیل عدم رعایت آیتم های بهداشتی مطابق ماده 13 قانون موادخوراکی وآشامیدنی  پس ازارائه آموزشهای لازم به متصدیان این صنوف درمرحله اول جهت این صنوف اخطاریه صادرو در مرحله دوم اقدام به پلمب این مکانها نمودندوپرونده آنها را نیز به تعزیرات  حکومتی ارجاع دادند.

دکترشهاب الدین مشائی سرپرست مرکزبهداشت زاهدان علت اصلی پلمب این مکان ها را عدم رعایت بهداشت فردی کارگران ، عدم انجام نظافت درمحیط کار و استفاده ازموادغذایی غیربهداشتی اعلام نمودند.

مهندس فرزادکدخدایی مسئول بهداشت محیط شهرستان زاهدان درادامه اعلام نمودند بازرسان بهداشت محیط طی بازرسی های بهداشتی درشیفت عصر وشب ،نواقص بهداشتی این صنوف را مشاهده وپس از طی مراحل اداری جهت حفظ سلامت مردم و الزام متصدیان وکارگران به رعایت مقررات بهداشتی، این مکان ها را پلمب نمودند.

شهروندان محترم می توانند درصورت مشاهده نواقص بهداشتی در صنوف مواد غذایی موارد را ازطریق شماره تلفن 190 اعلام نمایند

دوشنبه ١١ دی ١٣٩٦ ١٢:٣٠ Slider, News, Notifications ١٧١٧٥

خروج

اخبار جدید

جلسه هماهنگی مسائل و مشکلات بهداشتی شهر زاهدان
تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ... از خرید زولبیا و بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
جلسه هم اندیشی و نشست صمیمانه اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت و مسئولین مرکز بهداشت زاهدان در خانه سلامت محله کریم آباد با داوطلبین سلامت
برپایی ایستگاه سلامت به مناسبت روز جهانی فشار خون در مرکز بهداشت زاهدان
جلسه هم اندیشی بین بخشی مرکز بهداشت زاهدان و دادسرای انقلاب
برپایی جلسه آموزشی انواع سرطان های شایع جهت آگاهی بانوان شاغل در شهرداری زاهدان