آغاز سال نو و نظارت های محیطی جدی تر بر روند تهیه و توزیع مواد غذایی
.
با حضور بازرسان واحد سلامت محیط و کار انجام گرفت ک
جلوگیری از ادامه فعالیت ده واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و نانوایی در شهرستان زاهدان
مهندس فرزاد کدخدایی، مسئول واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت:
با توجه به شروع سال جدید و نیز احتمال شیوع پیک چهارم بیماری کرونا، نظارت های بهداشتی با جدیت و حساسیت بیشتربر اماکن عمومی اعمال خواهد شد. در آینده و به خصوص ماه مبارک رمضان رعایت دستورالعمل ها و الزامات بهداشتی از سوی همه اصناف به ویژه اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی همچون گذشته از سوی بازرسان بهداشت محیط با دقت مورد رصد قرارخواهد گرفت.از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون تعداد ۴۰۶۱ مورد بازدید از این مراکز ، ۷۸ مورد نمونه برداری از مواد غذایی و ۷۱ مورد نمونه برداری میکروبی از آب شبکه شهری به همراه ۴۰۸ مورد سنجش کلر توسط همکاران ما انجام گرفته است.همچنین ۴۵۲ کیلوگرم از مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاقد مشخصات بهداشتی کشف و معدوم گردیده .ضمناً طی این مدت به ۳۲مورد از شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ رسیدگی شده است.
comment