رستورانها ومراکزتهیه وتوزیع موادغذایی زیرذره بین بازرسین بهداشت
رستورانها ومراکزتهیه وتوزیع موادغذایی زیرذره بین بازرسین بهداشت
رستورانها ومراکزتهیه وتوزیع موادغذایی زیرذره بین بازرسین بهداشت

نظارت مدیریت مهندسی بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
بازرسان بهداشت محیط بصورت شبانه روزی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مناطق و شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نظارت دارند.
به گزارش روابط عمومی – مهندس عبدالرزاق پاکزاد مدیرگروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان درحاشیه بازدید تعدادی از رستوران های شهر زاهدان با اعلام این مطلب گفت: بازرسان بهداشت محیط بصورت شبانه روزی و با استفاده از دستگاه های تشخیصی قابل حمل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهر های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نظارت دارند و از ابتدای سال تاکنون تعداد 44هزار 46 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهر های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام گردیده است.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون جهت 276 واحد متخلف ماده 13 قانون خوراکی و آشامیدنی آرایشی و بهداشتی اجرا گردیده و 92مرکز و به مراجع قضایی معرفی و پلمپ گردیدند.
مهندس پاکزاد صدور6 هزار و 903 کارت بهداشتی را یکی اقدامات این دانشگاه عنوان کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون25 هزار 700 کیلو گرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم گردیده است.
دکترنجاتی سرپرست مرکز بهداشت زاهدان نیزگفت: با توجه به تجهیز کارشناسان سلامت محیط وکار به دستگاه های سنجش پرتابل، نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، به ویژه در صنوف حساس، با شدت و جدیت بیشتری انجام می گیرد.
وی با تاکید براهمیت نگهداری صحیح موادغذایی و رعایت زنجیره سرد و گرم گفت: کارشناسان با استفاده از دماسنج های لیزری و نفوذی، دمای یخچال، فریزر و سردخانه های نگهداری مواد غذایی و همچنین دمای پخت انواع غذاها را کنترل کرده و در مواردی که مغایر با استاندارد های لازم باشد، اخطار برای رفع نقص بهداشتی موجود صادر می شود.
سرپرست مرکز بهداشت زاهدان گفت: سنجش بارمیکروبی سطوح میزکار، تجهیزات و ظروف نیز از اولویتهای بازدیدهاست .
وی با اشاره به غذاهایی که در طبخ آنها از روغن استفاده می شود، افزود: سنجش کیفیت روغن مصرفی، به ویژه در رستوران ها، بیرون برها و مراکز فست فود نیز با استفاده از دستگاه های سنجش پرتابل انجام و در صورت غیر قابل مصرف بودن روغن مورد استفاده، با متصدیان متخلف برخورد قانونی می شود.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر سامانه گویای ۱۹۰ که بصورت شبانه روزی آماده رسیدگی به شکایات بهداشتی هموطنان عزیز است، افرادی که در زمینه مسائل بهداشت محیطی و نحوه فعالیت مراکز عرضه و فروش مواد غذائی پیشنهاد، نظر، انتقاد و یا شکایتی دارند می توانند در ساعات اداری به آدرس خیابان هیرمند مرکزبهداشت زاهدان مراجعه و یا با شماره تلفن 33220466تماس حاصل کنند.
گفتنی است: شب گذشته مهندس عبد الرزاق پاکزاد مدیر سلامت محیط و کاردانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دکتر جلیل نجاتی سرپرست مرکز بهداشت زاهدان و تیم بازرسی بهداشت محیط از رستوان ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان زاهدان بازرسی کردند.
comment